Bedrukking

Tie-Rex biedt de mogelijkheid om je das te laten bedrukken met een logo. Geïnteresseerd? Neem dan eerst even contact met mij op en voeg je logo als PDF, JPEG of EPS bestand toe aan je mail. Dan zorg ik er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk een digitaal drukvoorbeeld ontvangt. Voldoet de das aan je wensen? Dan kun je de bestelling plaatsen en zorg ik ervoor dat je jouw aankoop snel in huis hebt!

Digitale transfer

Bij deze techniek wordt het gevraagde logo door middel van een digitale printer op een wit transfer papier gedrukt. Vervolgens wordt het ontwerp met een snijplotter uitgesneden, op de das geplaatst en daarna met hoge temperatuur erop geperst. 

Flex druk

Dit is een techniek waarbij uit een rol gekleurde textielfolie jouw logo wordt gesneden met een speciale snijplotter. Na het snijden wordt alles wat niet bij de opdruk hoort verwijderd (gepeld). Vervolgens wordt de opdruk op de das aangebracht met een hittepers. 

Bij beide druktechnieken wordt er gebruik gemaakt van CMYK kleuren. 

Het bedrukken van de dassen wordt gedaan door Memiko. Memiko zorgt voor gepersonaliseerde (kraam)cadeaus, bedrukkingen op kleding/voorwerpen, maar ook voor homedecoratie en stickers.